KONTO
Usuń konto Cercle
Dotyczy aplikacji Cercle (iOS i Android) oraz kont utworzonych na cercle.events.
Jak poprosić o usunięcie
Napisz na privacy@cercle.events z adresu e-mail powiązanego z kontem Cercle, z tematem „Delete my account”. Potwierdzimy odpowiedzią i zakończymy usuwanie w ciągu 30 dni.
Co zostanie usunięte
- Twój profil — imię, e-mail, preferencje miasta/języków/aktywności
- Członkostwa w klubach i role admina
- Historia RSVP i frekwencji (dane za Twoim wynikiem frekwencji)
- Zdjęcia, które wgrałeś
- Twoje przyszłe wiadomości na czacie eventu (patrz nota o retencji poniżej)
- Token powiadomień push
Co może zostać zachowane i jak długo
Wiadomości na czacie eventu są częścią wspólnej rozmowy — usunięcie konta odłącza Twój profil, ale same wiadomości zostają widoczne dla osób z tego czatu, jak w każdej grupie. Zapisujemy zgłoszenia/moderację powiązane z kontem do 12 miesięcy, jeśli trzeba egzekwować zasady społeczności lub obowiązek prawny, nawet po usunięciu reszty danych.
Pełna polityka prywatności opisuje, co zbieramy i po co.